25 juni

Midsommar har passerat och det var en fin helg. 
Spenderade den i hälsingland i goda vänners lag.
 
 
 

10 juni

Imorgon kommer skatten, yay!
Några nollor närmre köp av lägenhet. Jag undrar hur lång tid det kommer ta att spara ihop till en skokartong någonstans i stan. 
 
Idag är jag ledig, den lediga onsdagen är här. 
Har precis jobbat lite med admin, tvättat och ätit frukost. Så nu ska jag bara ägna mig åt trevliga saker resten av dagen. (Förutom ett besök på vårdcentralen. Har googlat gärnet pga några utslag på ryggen och som vanligt när man googlar befarar man det värsta.. Googla aldrig.)
Jag ska iaf, efter läkarbesöket, träffa Britta. Förmodligen äta någon god lunch, uträtta lite ärenden och ikväll ska jag grotta ner mig i inrednig för att bli inspirerad inför flytten.
Har redan målat upp allt i mitt huvud, samt på datorn i ett inrednigsprogram. Kommer bli grymt. 
 
 
 

3 juni

Sitter och trixar med nya schemasystemet på fridhemsplan nu. Jag hoppas på att jag fått koll på det hela nu. Det känns ganska okej i alla fall. Alltid något.
 
Börjar räkna ner till semestern. Är ett tag kvar. Hoppas på att det går snabbt. Men en del som ska hinnas med innan den också. Flytten till exempel. Den 17 juni ska jag godkänna städ och få nycklar. Sen går lasset 18e, en dag innan midsommar. Bra planerat. På söndag beger vi oss till ikea för att inhandla lite saker. Och beställa hem det som inte kan tas på tunnelbana. 
 
Nu ska jag se om det finns en trevlig matgrupp till kökek. Så gött att kunna ha ett riktigt matbord!