23 maj

i morse när klockan ringde var jag väldigt segstartad. kröp nästan ur sängen. sen när man väl tagit sig ur sängen går det lite lättare. i natt vid 03 vaknade jag av världens pollenattack. men efter att ha hämtat mig lite så lyckades jag somna om. detta mindes jag inte förrän jag tagit morgonkissen och letade efter toapappret, som jag tog med till sängen i mitt nattvaknande. 
 
stressig morgon på jobbet då leveransen av brödet kom 15 min efter öppning. har också fått ca 1 kg mjöl i mina ögon pga tyckte att det var en bra idé att kolla upp i ett bröd som jag höll ovanför mitt huvud. och för att jag var stressad. kunderna har varit så bra idag, många har varit så trevliga att man vill lägga dom i fickan och ta med hem. typ.
 
efter jobbet har jag två ärenden att uträtta, sen tror jag att detta kommer bli en mycket bra helg.
 
sayonara
 
 

19 maj

Helgen har bestått av jobb. Men också av en trevlig lördagskväll och en solig söndag. Efter att ha stängt butiken i lördagskväll åkte jag raka vägen hem till johanna. Där åt vi middag, drack vin, åt efterrätt, kollade på film och firade 20 år av vänskap med en armbands-cermoni. 
Är mycket tacksam över att ha denna vän i mitt liv! 






Lagom varma och röda avslutade vi med en bild vi kallar "glada fötter i solsken". 

13 maj

är lite hög på alvedon pga vaknade med jobbig värk i armbågen i morse. och då menar jag JOBBIG. 
stackars armen orkade inte ens lyfta sin egen tyngd. blev stressad och supernervös, kunde inte göra något med den. ringde mamma i panik och grät ut lite. måste ta tag i detta, igen, eventuellt gå med på att ta de där kortisonsprutorna de erbjuder. men blir svettig och knäsvag så fort jag tänker på det.. 
men nog med jobbigheter.
 
vill bara göra TUMMEN UPP jättemycket till min best homie malin för att hon är så bra. lite extra bra idag haha.
 
 
 

7 maj

det här med att min dator tyckte att det räckte i söndags och avslutade vårt ca fem år långa förhållande känns inte  sådär jätteroligt. jag måste alltså ta mig råd till en ny dator, samt en extern hårddisk, i hopp om att kunna rädda alla bilder som finns i datoraset som lämnade mig. 
en triss med vinst idag tack.