29 okt

Har precis raderat sex år från min blogg. Sex år från mitt bloggarkiv, medvetet. Utan att spara ett endaste inlägg någonstans. Känns okej. Hade dock lite svårt att veta vilket år jag skulle sluta på. Just nu står den på 2012. Kanske stannar där. Kanske för att det var det året som jorden skulle gå under men så  gjorde den inte det. Varför jag raderat sex år bara sådär? Oklart. Skulle säga att jag fick lite av en impuls. Sen tog det bara 30 min så var allt borta. Men det känns bra. Tonåren försvann med några knapptryck ba! Inget ont om mina år som tonåring, dom var fantastiska med en blanding av tragik, vänner, död, lycka, olycka, studentliv, magi osv. Precis som för många andra. Jag kände väl mest att det inte var något jag behövde ha kvar i text utan mer i huvudet och minnet.
 
Nu ska jag sticka in näsan i kylskåpet för att se vad det har att bjuda på ikväll.
hej!
 

27 okt

Har nu suttit för länge framför datorn och klickat mig runt på alla möjliga inredningssidor. Det är alldeles för enkelt att klicka på köp, så nu ska får jag ge mig. Drar på mig halsduk och jacka och traskar över för en kaffe på fabrique istället. 
 
Bild nummer ett visar att det gör ont att sticka in nageln i ögat. Bild två skakar jag av mig smärtan och numero tre säger - det nya året ska du fira in i London - (SKITGLADGUBBE)