29 april

Igår kväll efter jobbet tog jag och pappa en promenad.
Har jag sagt hur hur mycket jag älskar Stockholm?
 
 
Idag är jag ledig. Har hunnit träna, tvätta, jobbat hemifrån och städat lite. Det är nog tack vare byggarbetet utanför som gjorde att jag kom upp så pass tidigt som jag gjorde, rätt skönt så jag hinner med allt som ska göras idag.
Nu ska jag ta mig ut för att springa lite ärenden.
 

22 april

Fick ett sms igår där det stod fan vad jag längtar till vi flyttar!

Jag kan självklart inget annat än att hålla med. Är såklart otroligt tacksam över att mina kära föräldrar låter mig mellanlanda här hos dem. Men, kan inte vänta tills jag får mitt eget igen. Det kliar i mina inredningsfingrar. Kollar inspobilder och det dyker dagligen upp saker som jag skriver till på min vill ha- lista. 
 
Idag har jag varit ledig, iaf nästan. Några timmars jobb hemfifrån, en sen frukost som jag åt i farten innan jag mötte upp en vän i kungsträdgården för lunch. En mycket bra, solig och varm vårdag! Det kommer gå snabbt, snart är det sommar!

15 april

Efter åtta dagar på jobbet är jag nu ledig en dag! Lyckades tyvärr inte sova ut men att kunna ta en promenad och sen äta en lång frukost utan stress är minst lika bra!
Idag ska jag ut i solen och träffa Melanie. 
 
Mellan allt jobb har jag hunnit med mycket annat. Carpe diem osv. 
 
             
    
 Vin i solen på Orangeriet
 

 
 
 
 
 
Körsbärsblom i kungsan och glass på dramatens trappa
Femton minuter efter detta fina väder kom det hagel i storlek xl. Typsikt aprilväder.
 
 
 
 
 
 
 
 

1 april

Jag och kusinen sa adjö till lägenheten på karlsviksgatan i måndags. Det sved i hjärtat. Vi ställde oss på balkongen, gick igenom hela lägenheten och satte oss sen på en resturang precis intill huset för att få ett fint avslut på vårt samboliv och en sista titt på det som varit vårt hem, inte bara då vi bott där utan också under hela våra liv då den varit farmors. 
 
Det känns tråkigt men samtidigt så  startar ett nytt kapitel i livet nu. Ja, mitt har iof börjat med att sova på en extrasäng i mamma och pappas vardagsrum (och har jag nämnt att jag kan se mitt gamla hem från deras fönster?) men i Juni flyttar jag in i en fin lägenhet tillsammans med Jennie och det kommer bli en mycket bra start av sommaren. 
 
 
 
 
Hängde mig ut genom fönstret för att få en bild på finaste gatan i stan. Tots grått väder och regn så är den fin.