18 april

Idag blev modellen för vår kampanj färdig! Att sy en minitrasmatta var helt okej kul!


16 april

Idag fick jag mina första inlärningstimmar på Millers. Känns fint!


11 april

Åker tåg. Ganska skönt men är ändå rastlös. Om tjugo min är jag i Gävle. Därifrån ska jag ta det gamla hederliga x-tåget till Bollnäs.

Ska bli fint att spendera helgen i alfta. Kramas med mamma, pappa, vänner och släkt.

Idag hade vi deadline på uppgiften vi fick efter lunch i tisdags. Har varit två stressiga dagar men så helst plötsligt satt jag där med min färdiga "bok". 1 h och 45 min innan deadline. Det var trevligt.

Tog en bild under redovisningen och det är fantastiskt vad lyckliga klassisarna ser ut!


8 april

Den här dagen var inte alltför jobbig. Med en sjuk lärare fick vi ha lektion för oss själva. Redovisade vår praktik för varandra och sen var vi klar att gå hem.

Funderar på att åka hem till alfta i helgen. Vi får se vad kontot säger men det vore skönt att komma hem en sväng! Träffa farmor och ta deg lugnt!


7 april

Helgen är snart slut. Den har gått sjukt snabbt. Det är tråkigt för det betyder att Eccan snart åker hem.

I fredags drack vi vin och åt middag här hemma och var ut och dansade.

Igår skulle bli en mysig dag i solen. Men det slutade med samtal till polis och inköp av ny mobil.
Jag och Erica satt och förtärde en liten god lunch på Max. En tiggare kom in med ett A4-ark men en text på. Ställde sig vid oss och la lappen över halva mitt käk och mobilen. Sen när han gått upptäckte vi att min mobil försvunnit. Livet sög och jag blev megaledsen och arg.

Idag tar vi det lugnt, upptäckte att det snöade ute. Och det är ju trist!


4 april

Kära Linnea Wikström, om du nu läser detta vill jag att du tar ett djupt andetag innan, för det kommer kännas i pensionärsdelen av ditt hjärta.

I morse hoppade jag av bussen vid Nacka forum, som vanligt under min praktiktid. Solen sken, det luktade vår och jag kände mig glad.
Halvvägs upp i första rulltrappan hör jag en duns som får mig och resten av människorna att vända sig. Där nere, framför rulltrappan ligger en stackars dam. Helt stilla. Jag trodde för en sek att hon var död.
En kvinna sprang ner för rulltrappan (som gick neråt) och jag skyndade upp för att ta mig ner snabbt!
Den stackars tanten hade snubblat på en ihoprullad matta som låg dumt till framför trapporna.
Jag och kvinnan som ilade i full fart ner för trappan hjälpte denna gamla dam att ta sig upp på benen och ledde henne sedan i varsin arm till vårdcentralen.

Något jag hann tänka på mitt i denna uppståndelse var att vi var bara fyra stycken som agerade vid det här tillfället. Resten av alla människor kollade mest, vände sedan på klacken och gick vidare mot sina jobb. Skämmes!


3 april

Jag har blivit gammal. Japp. Vaknar ca 07-08 varje morgon, somnar nästan alltid vid tio. Samtidigt är det bra. Förut var jag nästan rädd för mig själv, blev aldrig trött. Jag kunde vara vaken hur länge son helst och ändå kliva upp vid sju.

Påskhelgen var helt okej. Fredagen var trist med lördag-söndag var fina dagar. Jag och mamma möttes upp på stan, shoppade lite och fikade.
Vid tvåtiden begav vi oss till fam Kvaernå. Blev påsklunch tillsammans med dom, Felix sambo elin samt tomas och mona. Jag fick sällskap av mamma halva vägen hem.

Söndagen spenderade jag förmiddagen med mamma och pappa. Sen hyrde jag ett gäng filmer och mös ner mig i soffan.

Praktiken går bra! Bara två dagar kvar nu!! Går sjukt snabbt.

I helgen kommer Eccan. Kommer blir grymt!