I morse när alarmet ringde trodde jag att jag skulle dö. Huvudvärken gjorde så att jag inte kunde ta mig upp ut sängen. Så idag är jag hemma ifrån praktiken. Mycket tråkigt. Men känner redan nu att det släppt lite i huvudet. Så förhoppningsvis kan jag gå på Felix spelning ikväll, samt åka till praktiken imorgon. Detta är lite vi fick till igår!


24 mars

Ligger i soffan framför Nyhetsmorgon. Soffan har fått agera säng i två nätter. Varmare där, alldeles intill elementet!

Magen kurrar och kylskåpet är så gott som tomt på frukostfronten.

I fredags 08.18 klev jag på tåget. Efter att ha spenderat 5 dagar i Hälsingland var det lite halvtrist att åka tillbaka.
Men med trevligt umgänge har även denna helg varit bra!

Strax efter 15 i fredags så gick jag för att möta upp johanna på hennes jobb. Tog oss ut till Nacka och kollade upp var bikbok låg. Inhandlade sedan mat och gick hem till johanna. Där lagade vi middag och kollade på den fjärde Step up filmen.

Igår tog jag det lugnt. Duschade länge och lagom till att klockan slagit 16.00 drog jag på mig jackan och vandrade över tull Kungsholmen. Spenderade kvällen med syrran. Lagade mat och kollade på film. Släckte också alla lampor mellan 21.30-22.30.

Idag ska jag återigen ta en promenad till kungsholmen och sen inhandla lite mat så jag har något att mätta min mage med denna vecka.


Adios


20 mars

Är hemma på lov, igen!
Jag har fått byta lite plats på praktik och lov. Men det går bra det också.

Just nu sitter jag på cut&colour och väntar på Elin som ska fixa håret. Kan ta ett tag..

Planen var att åka hem imorgon men drar ut på det en dag till så jag hinner umgås lite med mamma och pappa. Så på fredagsmorgon åker jag tillbaka. Vi får se vad helgen bjuder på. Det jag vet än så länge är att jag ska träffa en efterlängtad Jennie modd!

Ska också försöka ta mig ut till Nacka forum och kolla efter bikbok så jag vet var jag ska spendera mina praktikveckor. Det är så sjukt att vi inte har många veckor kvar i skolan. Tiden har gått otroligt snabbt!
Det ska bli spännande att se var jag hamnar efter skolan. Samtidigt som jag vill vara kvar i Stockholm och hitta ett jobb är det alltid känsligt att inte vara hemma i alfta över sommaren.

Den som lever får se!


14 mars

Idag hade vi redovisning på det egna arbetet nr 2. Jag gjorde en skyltning för granit. Det gick bra och jag är nöjd med resultatet.

Lägger upp två bilder, ena på väggen jag gjorde, bokia. Och på fönstret, granit. Från skiss till färdigt resultat!


12 mars

Har jobbat på med min "vägg-uppgift" i igår och halva dagen idag. Men nu är det klart och redovisningen är gjord. Så nu kan man slappna av. Eller?
Icke, imorgon är det dags att börja på mitt skyltfönster för granit.

Temat för väggen var fritid/fri tid/sommar. Vilket då ledde till att jag valde böcker, då många läser på sin fria tid.
Det jag har gjort är: målat väggen vit, målat grått på podier samt längst upp på väggen. Trixat upp en hylla, Målat loggan samt tillverkat en hel hög med låtsasböcker. Jag har ju enbart en av varje, men med lite frigolit, lim och en fungerande kopiator kan man få fler.

Min vägg kan tänkas stå i bokias butik.
Tyvärr kan jag inte lägga upp den just för tillfället så försöker hinna imorgon i skolan!

Nu ska jag ladda om inför morgondagen!


10 mars

Efter en helg med finbesök ifrån hälsingeskogarna och fantastiskt väder laddar jag nu om för en ny fullspäckad vecka i skolan!



8 mars

För tillfället ligger jag i soffan framför Nyhetsmorgon. Ska snart vandra ner på stan för att försöka få en praktikplats, börjar bli lite stressad. Hade en plats klar, vilket då gör att man slappnar av. När man sen får höra att det tyvärr inte fungerar pga att den jag ska vara med ska resa bort på jobb utbryter panik. Så nu håller jag alla tummar och tår och hoppas att jag hittar något.

Jag ska också inhandla ett par träningsskor. Och sedan möta upp andrea.
Vädret är fantastiskt och helt plötsligt är jag i behov av ett par solglajjer.

Ikväll 22.40 ska jag infinna mig på centralen för då rullar Malin in på perrongen. Men innan dess ska jag umgås med andrea och johanna!


8 mars

Idag blir lillhjärtat Ebba 4 bast! Helt fantastiskt vad tiden rullar på.
Grattis på födelsedagen gullunge, kommer hem v 14 och då ska tant Jenny hälsa på med present.


7 mars

Det här med att vakna och inte kunna somna om. Istället kliva upp och göra allt som ska göras en morgon och sen vara klar en och en halv timme innan man bör infinna sig med klassen på stan...


4 mars

Lovet gick fort, såklart!
Är tillbaka i Stockholm och har avverkat en skoldag. Min kompanjon var sjuk idag så jag har jobbat ensam med vår skyltning. Men imorgon kommer hon och vi kör på med det sista!

Idag jag jag målat tre podier, skissat upp en logga på vår skyltvägg, Tullverket en majblomma samt skrivit ut tre foton.

Har lagat potatis och purjo-soppa ikväll. Gick bättre än vad jag trodde!
Så nu är jag mätt och belåten och myser i soffan med min kära dea!