17 juni

Igår firade vi Britta här hemma. En mkt trevlig kväll som avslutades med te hemma vid mitt köksbord ca 02.40 tillsammans med syster och Martina.


16 juni

Igår hade jag och Sanne släkt på besök. Britta kom också. Vi grillade, drack vin, pratade, fikade och pratade lite mer. Jag och Britta tog en promenad efter middagen och kom hem lagom till efterrätten.

Idag fyller Britta år så vi ska ses här ikväll några tjejer. 21, det är skrämmande vad tiden får fort. Första gången jag träffade Britta var på musikalskolan. Minns knappt vilken klass vi gick i då. Femman?
Efter det var vi enbart bekanta.
Sen, sommarlovet mellan nian och gymnasiet, en sen kväll på ortens årliga persmässa kom en brunette springandes mot mig samtidigt som brunetten skrek att vi båda skulle gå medialinjen i gymnasiet. Det var väl ungefär där, den minuten en sen sommarkväll som vår bekantskap ändrades till vänskap.
Och oj vad glad jag är över att ha henne som vän!


14 juni

Och så var de det här med sommarvädret.. När ska det bli riktigt? Konstant regn. Eller uppehåll en stund lagom så man hinner ut och lägga sig i fem min, sen börjar regnet om.
Jag hoppas att det stämmer det jag hört, att det ska bli tropisk värme runt midsommar.
Ikväll jobbar jag. Sen ska jag ha en sista date med Andrea och Elin innan dom åker till huvudstaden.


11 juni

Insåg precis att de senaste inläggen har börjat med " helgen har...". Och det är väl så, det jag och mina vänner diskuterat så ofta, att vi lever för helgerna. Trots att jag är arbetslös och kan göra vad jag vill på dagarna så är det ändå helgen man vill ha. Dels för att det är då jag kan spendera tid med vänner. Men också för att det mesta känns lite lite bättre då. På något lustigt vis är det så.

Idag har jag, erica, julia och andrea ätit lunch på rehab.
Jag hann precis ta en promenad dit innan regnet började ösa ner.
Så efter lunchen bestämde jag, Andrea och Erica oss för att det var en perfekt dag för film.
För att vara lite gammalmodiga så valde vi att hyra. Självklart, när jag och erica får bestämma så blev det skräcktema.

Nu ska jag försöka sova, imorgon ska vi ge oss på lite tennis och badminton!


11 juni

Kollar om jag kan dela genom mobilen. Om det går så MÅSTE ni kolla på den här!

http://helahalsingland.se/misc/mobil/webapp/?redirected


11 juni

Helgen har bjudit på en massa trevligheter!


5 juni

Helgen har varit kanon. Vänner som flytt hålan har kommit tillbaka. Vi har hunnit med två dansavslutningar, voxgyms bal, ätit middag i en husvagn, spelat basket, handboll och gris på skolgården. Vi har festat långt in på småtimmarna, kollat på bigbrother finalen, färgat håret på en lillebror, lekt ordlekar till klockan 01 en måndagskväll, ätit god lunch i hålan bredvid vår, monterat ihop en ny bästis till mig, och nu sitter vi hemma hos Julia och diskuterar allt mellan himmel och jord.