30 juni

Slut på månaden. Juni har nog i snitt haft typ 12 grader varmt. Eller kallt. Vi pratade igår om att det är konstigt hur butikerna börjat rea ut sommarkläder när det känns som att sommaren inte ens har börjat..
Men jag hoppas att det vänder nu när det blir ny månad.
 
Om fyra dagar går jag på semester (hör änglakörens sång i huvudet). På lördag tar jag första bästa (tidigast möjliga) tåg hem till Hälsingland. Där spenderar jag en natt för att sen kliva upp med tuppen och bila Smögen-Halmstad-Göteborg. Jag vet, det låter fel att åka upp 28 mil för bara en natt, när man sen ska ner igen. Men jag är förste förare så där har vi svaret, så måste jag klippa mina kluvna toppar samt tvätta pga brist på tvättid i föreningen jag bor..
 
Förutom en veckas roadtrip så ska jag till Grekland (har hämtat ut mitt nya pass och det är inte så smickrande) och sen avsluta semestern med en vecka i hälsingeskogarna. Känns som att min kropp ska gå sönder snart, hoppas på att dessa fyra dagar ska gå fort!
 
 
hej
 
 
 

11 juni

Blir svettig, inte pga att vädret är GRYMT, står nämligen i en betongbunker på jobbet så känner inte av det, men pga att det redan är 11 juni!?! Var tog det här halvåret vägen? Hinner inte med!
 
 
I helgen var jag i sköna göteborg, förutom spöregn hela fredagen, som vi för övrigt spenderade på liseberg så var det super. Det gjorde egentligen inte så mycket att vi såg ut som dränkta katter för det var kul ändå! Men att komma ihåg nästa gång jag ska göra något så festligt som att åka karusell i spöregn, inget smink. Alla såg ut som tvättbjörnar, förutom de som var smarta att använda vattenfast mascara. 
 
I söndags när jag kommit hem mötte jag upp Amanda för att ta nytt passfoto. För som sagt så verkar ju tiden flyga förbi och snart är det enbart en månad kvar innan vi åker till grekerna så det var på tiden att jag gjorde något åt det där. Speciellt eftersom att mitt gamla gick ut 2009 vilket i sin tur leder till att jag var typ 13 år när jag tog mitt gamla. Vilket man väl ser på bilden som ska föreställa mig. Det var skitsvårt att hitta rätt ingång, hann precis på minuten att registrera mig annars hade min tid raderats! Så med lagomt svettig panna efter stressad promenad i jättevarma grader var det dags att ta den nya bilden. (hade som sagt klivit upp kl 06 och åkt tåg i 4,5 timmar också). Men som Malin säger, INGEN ser bra ut på sitt passfoto. Så jag litar på henne. 
 
Efter jobbet ska jag glida in på bikbok innan jag tar bussen till nästa fabrique för att lämna pollenmedecin till kusinen, som en räddande ängen ungefär.