29 nov

Satt som jag tidigare skrev och väntade på ett telefonsamtal ifrån sjukhuset. Tänkte när klockan var 13.12 att dom behöver ju inte vara exakt på tiden ned att ringa, dom har säkert jättemycket att göra. Men när klockan hade blivit efter 15 fick jag nog. Så när frida frågade om jag ville med henne till Bollnäs så hon slapp åka ensam svarade jag självklart ja. När vi åkte var klockan ca 16. Att don fortfarande inte ringt då gjorde mig aningens irriterad. Jag ska väl ändå inte behöva sitta inne en hel dag och vänta på ett samtal som tom hade fått en specifik tid? Sådant stör mig något så fantastiskt mkt.


Telefonen som aldrig ringde...


29 nov

sitter och väntar på att klocka ska bli 13.10. då ska jag nämligen bli uppringd från sjukhuset. jag ska försöka förklara för dem hur nålrädd jag är och se om vi kan lösa det på något vis inför besöket på tisdag.
 
det är tråkigt väder idag. sådär små och ensiva snöflingor som flyger utan kontroll. grått är det också.
vaknade med huvudvärk vid åtta. så tillät mig själv att sova till halv elva istället.
börjar räkna ner veckor inför flytten, känns vemodigt men skönt.
ska bli fint att göra något annat, något som sätter en titel på mig istället för att bara vara jenny, arbetslös och ibland jäkligt uttråkad.
ca 5 veckor kvar.
 
igår blev vi bjuden på fika hos cam, hon fyllde nämligen 21.
jag, malin och thessa köpte en smartbox. hon får alltså välja mellan ett antal olika saker att åka iväg på.
bla, vin & ost provning, choklad provning osv.
 
nu ska jag lägga mig i soffan och läsa. och vänta på det där samtalet.

27 nov

idag är första dagen på länge då jag inte blir stressad över att inte ha något att göra. klockan har dock inte hunnit bli så mycket så det smyger sig säkerligen på lite senare.
 
i helgen firade vi andrea, började med middag hos henne och avslutades på tuppens för att se krunegård flaxa runt på scenen. och oss andra flaxa runt överallt.
 
det har kommit snö igen. ganska mysigt men känner också att jag skulle klara mig utan den ett tag till. är lång tid kvar till våren.
jag spenderade dagen hos syster igår, sedan åkte vi till lilla k och drack kaffe.
efter bollnäs åkte jag till elin, vi drog på oss händighets-byxorna och målade deras trappa vit. första lagret är på och redan då blev det en väldigt stor skillnad. kommer blir hur bra som helst. belönade oss själva med glögg efteråt.
 
nu ska jag fortsätta att göra inget alls. läsa em bok och kanske få i mig lite lunch!
 
 
 
 
 
 

22 nov

<3


22 nov

Idag ligger mina tankar hos dig min vän.
Tiden går så fort.
Jag saknar dig Mimmi <3


20 nov

Har legat sjuk sedan i söndags. Magont och feber, samt lyckats blöda näsblod två ggr. Min kropp dog i några dagar kändes det som.

Men i morse när jag vaknade var jag återigen mig själv, någorlunda iaf. Fortfarande en aning ont i magen men annars så.

Har nyss träffat elin en sväng och tagit två Alvedon pga huvudvärk.
Ikväll vankas det bio med Malin och jolin. Ska se sista twilight. Och det blir ju sorgligt!


17 nov

Helgen i Örebro var trevlig. Som vanligt var det tråkigt att åka hem.

Kort summering av helgen. Tidig uppstigning, tacos och vin, utgång på kåren, efterfest till långt efter läggdags, lite shopping, besök hos Julia och marcus, bokning av hembiljett, tråkigt med hemfärd, kvar i Stockholm!

Stannade i huvudstaden två nätter istället för att åka hem på en gång.
Åkte istället hem i tisdags tillsammans med mamma och pappa och farmor.
Farmor har för första gången i sitt liv blivit hälsingebo. Känns bra. Väldigt bra!


8 nov

Borde sova för länge sedan. Klockan ringer 04.45 imorgon. Ska med bussen som går 05.27. Jag och frida har packat väskan och ska hälsa på örebro!
Meeen, twilight håller mig vaken. Plus att jag inte packat färdigt riktigt än.. Dålig planering med tanke på att jag hängde tvätt för en halvtimme sedan..

Vaknade kl sju i morse. Var hos elin kvart över åtta. Kom innanför dörren fem i halv. Tjejen hade somnat om. Men det var väl trevligt att hänga på bron en kylig morgon..

Idag kollade vi hur tapetseringen tar sig i Malins lägga. Ser bra ut!

Adjö


5 nov

Vad jag gillar er.
Oss.


5 nov

Helgen svepte förbi snabbare än blixten. Den bjöd på fredagsmys i goda vänners lag, med middag och övernattning. På lördagen vaknades det inflyttningsfest, skapade en godiskaktus med hjälp av Malin. Smart present. Både snygg och ätbar haha.

Igår bokade jag och frida tågbiljett till Örebro. Ja jäklar vad trevligt det ska bli. Dock en aning nervös över hur jag ska ta mig upp för att åka med bussen från alfta 05.27.