26 nov

Efter en helg i alfta är jag nu tillbaka i huvudstaden och min lya. 

Det var skönt att komma hem, trots att två nätter blir lite kort. 

Den här veckan jobbar jag stängning varje dag. Var stolt över att jag hann stänga på 50 min, med tanke på att det var första gången jag stängde ensam. MEN, att det gick ganska snabbt att stänga betyder inte att jag kom hem i bra tid. För när jag ska låsa grinden framför dörren på jobbet är det omöjligt. Jag lyckades låsa den, men eftersom att man måste få runt nyckeln helt för att få ut den blir detta mitt problem.. Efter att ha kämpat i fem min, tio min, 15 min är jag villig att ge upp, gå därifrån och strunta i grinden. Självklart kan jag inte det, kämpar i fem min till. Ringer mamma och vill gråta pga frustration. (Vet inte varför jag ringde henne då hon inte skulle kunna hjälpa mig då hon är i alfta..)  Efter att jag försökt i 25 min ber jag en vänlig människa på gatan hjälpa mig. Självklart lyckas han på första försöket..

Om ca två timmar ska jag iväg till jobbet igen, jag hoppas att jag klarar grinden bättre ikväll..

Jag har iaf laddat upp morgonen med varm choklad, tända ljus och Nyhetsmorgon! 




17 nov

Förra helgen kan ha varit den bästa på länge. Efter två timmar på tåget anlände jag till Örebro, väl där tog jag bussen till Brickebacken, placerade mig på golvet utanför linnea och Joels dörr för att invänta lägenhetsvärdarn själv, samt Erica och Malin.

De tre dagarna vi spenderade där var väl behövda. Det var länge sedan jag skrattade så mycket. Jag behövde något som lyfte upp min vardag lite och det klarade dessa fina människor galant! 

Helgen som kommer är jag ledig, då packar jag väskan för två nätter i Hälsingland. 





17 nov

ingen vila.
 
jag har gått och blivit med jobb. 
klockan har ringt 05 nästan varje morgon  förutom i helgen då jag fått sova ända till 06.
det är konstigt hur mycket mer pigg man känner sig när man kliver upp klockan 06 istället för 05.
 
än så länge går det helt okej, mycket nytt att ta in, komma ihåg och samtidigt klara av att utföra.
idag öppnade jag själv för första gången. jobbade själv hela dagen samt stängde själv.
dagen var lugn, söndag. den var också smärtfri, bortsett från den gigantiska sticka jag fick i tummen, samt tummen som fortfarande värker efter att ha klämt den i kylen.
imorgon öppnar jag igen, får se om det går lika bra då som i morse, mer bröd och mer bullar att lägga upp än på söndagarna.
 
nu ska jag invänta solsidan och efter det blir det godnatt.