26 juni

Midsommar.
Poolhäng, bad, sol, svalkande drycker, cykel, Hälsingland, midsommarkrans, grillat, allsång, regn, dans, lek.


21 juni


Igår efter att jag spenderat någon timme i Bollnäs med frida så åkte jag till farmor. Fina lilla farmor. Blev ledsen i hjärtat och begav mig till frida nr 2 för dagen. Gråtkramades i köket, hälsade på Åsa och Teddy innan Alva skulle bada. Satt på gräset och lyssnade på låtar från förr.

Hämtade en efterlängtad Emil på stationen i Bollnäs, skrev en skylt så han skulle hitta rätt.
Himla fin kväll med mina kära och efterlängtade vänner!


20 juni

"På resande fot" hade varit en passande rubrik. Känns som att jag inte gör annat än åker tåg eller buss.

Just nu sitter jag på tåget påväg hem till Hälsingland, igen!
Hann vara spendera 3 dagar i huvudstaden innan det började vankas midsommar och ännu en hemfärd.

Stressen över denna buss och tågstrejk la sig igårkväll då det blev fastställt att det inte skulle bli något som berörde tågen. Tack och bock för det!

Igår slappade jag och andrea på en filt i en park under solen i två timmar. Det märks att man inte längre har en gård att gå ut och lägga sig på när solen tittat fram, för såhär blek var det längesen jag var denna årstiden.

Har nyss rullat från Gävle, så snart möter jag upp frida på Bollnäs station.
Adios storstaden, hej hälsingeskogarna!


6 juni

Igår var det bal för Bollnäs studenter. Så klockan ringde 08.00 och jag packade ner diverse saker som skulle komma att behövas under sminkningen av Elin.
Malin fixade håret och jag sminket. Hon blev så fin! Åt lunch och packade sedan in oss och allt som skulle med till Bollnäs. Hämtade upp Amanda som fixat sig på salong och skjutsade iväg tjejerna där de skulle fördrinka.

Tillbaka till alfta för att sedan, 20 min senare åka tillbaka till Bollnäs igen för att se på balen.

Alla var fina och glada och vädret höll sig kanon!

Kvällen avslutades med middag på altanen och sedan film tillsammans med Elin och Britta!


Fel av mig.

Kl 16 åker vi hem. Ännu bättre än kl 17!


2 juni

Ny månad! Det är fantastiskt varmt ute, men jag är inne för tillfället, jobbar nämligen! Idag ska jag få stänga en timme tidigare. För kl 17 far jag och Anna hem till hälsingeskogarna!
Längtar hem nu, massor. Mer än vanligt så det ska bli fint att oömma hem ett tag. Det var dock inte lika fint att släpa på all packning hit. Väger ett ton känns det som..

Föra helgen var jag i Örebro. Tors-lördag. Mycket mysigt att umgås med alla där borta! Gjorde av med en del pengar på lite nytt till garderoben, det var trevligt! Haha
I söndags kom Anna till stan, så har spenderat lite pengar på shopping här hemma också. Så nu är det slut på den fronten ett tag.

Igår var vi ut, jag Anna Lovisa och Andrea. Dock slutade det med att kg fick halta hem efter att Andrea råkas trampa fel, rakt på min fot. Så valde att gå hem istället för att sitta bredvid och kolla på de andra som kunde svänga på sina lurviga på dansgolvet.

Funderar på att vika om hela butiken nu så att tiden rullar på bra, missförstå mig inte, jag gillar att jobba här. Men just nu ser jag bra hemresan framför mig!

Sayonara!