18 nov

Ikväll, efter jobbet, gjorde jag en fantastisk god morotssoppa. Också en väldigt enkel sådan, ibland måste det bara få gå snabbt. Har gjort den några gånger förut. Men idag blev den extra god. (Kanske för att den blev förjäkla dålig sist när vi skulle impa på en vän som skulle äta den för första gången). 
 
När jag var liten ville jag bli kock. Först indian men sen kock. Jag hade den drömmen ganska länge faktist. Nu finns den inte där längre, men jag tycker att det är roligt att laga mat när jag känner att jag har tid. 
Min syster däremot, som först ville bli sångstjärna (samma tid då jag ville bli indian) har förutom sitt skrivande ett stort intresse för mat. Så i och med hennes flytt till Italien, har hon mixat dessa två intressen och startat en finfin blogg med många trevliga recept och bra läsning. 
 
Så in och få lite inspiration till köket mina vänner.
 
http://ortodisanne.se
 
 
         Lillasyster                                         Storsyster
 

14 nov

Klockan är just precis nu, 15:45. Jag har ganska nyss kommit hem från jobbet, tagit en dusch och slagit ner rumpan i soffan. Här, kommer jag förmodligen spendera min eftermiddag och kväll. (OM det inte dyker upp något svinroligt som jag inte kan missa) Njuta av att ha helgen ledig och samla ny energi. Det är något jag haft brist på denna vecka. KONSTANT trött. Vilket är väldigt olikt mig.
 
Idag hade vi saffranspremiär på jöbbet. Kändes lite lite som advent. Blev lite lite sugen på jul.
 
Nu ska jag återgå till arga leken med Scarlett. 
Adios
 
 

9 nov

Så var det söndag igen. En ledig dag, som jag försökt få in så mycket som möjligt på. Jag vaknade i soffan i morse. Först klockan 05 något, sen kl 08. Då tyckte jag att det var dags att kliva upp. Kikade på lite serier och sen blev det städning av lägenhet.
Kilade över till Fabrique för att handla med något gott till pappa. Det är ju trots allt pappans dag idag. Efter att ha spenderat en timme eller två hos dom som födde mig gick jag vidare för att möta upp Jennie. Vi lyxade till det med köpemat och hade sedan skypemöte med uppsala. Halva uppsala iaf för den andra halvan tyckte att det var läge att ta en middagslur. 
 
Nu har jag vinkat av Jennie, intagit soffläge och laddar upp inför en ny vecka med jobb. 
Magen kurrar igen så ska laga något att stoppa i magen och sedan ta vara på de sista timmarna innan sängen kallar. 
 
 
Viktigt skypemöte och en kopp kaffe
 
Min pappa är bättre än din pappa. Och starkare.
 
 
 

1 nov

En ledig helg, så fantastiskt skönt.
Välkomnade den med lite bubbel och utgång igår. 
Lite spontant bestämde tjejerna att vi skulle vara utklädda så jag fick kasta ihop något lite snabbt som inte skulle kosta massa pengar.
 
Idag har jag först sovit ut, vaknade iof klockan 08 men bara den här grejen med att få ligga kvar i sängen en stund.
Jag har slappat i soffan med en film och sen gick jag och Emily över till mamma och pappa nya hem! Idag gick flyttlasset!
 
Nu ska jag snart plocka undan lite i lägenheten och sedan möta upp Britta som är påväg från Uppsala. 
Ikväll vankas det tapas och så mycket bättre.
 
Nu - städning