22 aug

Just nu ligger jag i en stuga i smögen. Tillsammans med tre sovande vänner.

I helgen var jag i Stockholm med familjen, hälsade på fina farmor på sjukhuset. Mitt hjärta gjorde ont och jag lyckades inte hålla tillbaka tårarna en enda dag. Men det är positivt att det är så pass bra med henne redan.

Åkte från Stockholm i söndags. Släpptes av direkt hos Malin där jag spenderade kvällen med ett gäng tjejer och en sallad. Sov kvar och begav nig hemmet vid tio tiden.

Då började jag packa om inför en roadtrip tillsammans med Erica Elin och Andrea. Vid två tiden lämnade vi alfta!

Överlag har det varit kanon! Lite motgångar pga ett getingstick igår kväll.
Idag drar vi vidare mot götet!

Nu ska jag ta en dusch innan alla vaknar så vi slipper trängas.

Adjö


18 aug

Vaknade för 40 min sedan. Omöjligt att somna om. Ligger i en gästsäng i huvudstaden, i farmors lägenhet.

Igår strax efter 14 begav vi oss hemifrån. Vi åkte direkt till sjukhuset när vi kom fram. Väl där var det ganska kämpigt att hålla tårarna borta men jag skötte det helt okej. Det var fint att träffa henne och att se hur hon förstår oss. Talet börjar bli bättre, hon kämpar på min envisa farmor!

Efter besöket åkte vi hit till lägenheten. Jag och sanne tog en promenad långt norrmälarstrand och gick sedan till lilla Capri och köpte med mat hem. Vi dukade upp på balkongen, aningens trångt men mysigt!

Idag ska vi eventuellt gå in till stan och sedan vid tre ska vi hälsa på farmor igen!

Nu ska jag göra ett nytt försök till att somna, huvudvärken är på din plats..

Adjö


13 aug

Ganska trist när man inser att man såg just det där avsnittet av satc (inte satcs, vet inte vad det kom ifrån) för några dagar sedan..


13 aug

Är lagom seg efter en kvälls jobb. Bytte bort min sista dag på fredag så har endast en dag kvar att jobba nu. Anledningen till att jag bytte bort den är för att jag ska kunna följa med till Stockholm och hälsa på min älskade farmor, som tyvärr ligger på sjukhus just nu. Ska bli fint att få träffa henne. Konstigt vad saker och ting kan gå fort.
Skrämmande. Jag hoppas på att min lilla förkylning inte blir större eftersom att jag då riskerar att inte kunna träffa farmor pga smittrisk..

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av satcs och sedan sova. Imorgon är jag ledig!


10 aug

Idag när jag och Malin satt i bilen påväg från Berit så kom vi på att det redan är över en vecka sedan vi åkte till Örebro. Denna veckan har gått otroligt fort. Vi har knappt uppfattat att det redan är helg igen och nu är fredagen slut.

Imorgon väntar en kvälls jobb och efter det kanske jag drar på mig något finare än hemköps jobbtröja och korkar upp. För att sen gå ner på parken och spendera resten av kvällen med fina vänner på gamla goda stormässan.

Kvällen spenderades hemma hos Julia tillsammans med henne och Malin. En varsin öl och handboll. Sverige gjorde bra ifrån sig.
Julia bakade bröd som hon och jag smakade av. Fantastiskt gott.

Nu ska jag kolla klart på en thriller och sedan sova gott för att orka med morgondagen. Huvudvärken har knackat på hela dagen.


Adios


7 augusti

Mina tio lediga dagar har gått fasligt fort. Avslutade dem med en helg i Örebro. I torsdags strax efter fyra bar det av mot öret. Efter några timmars skrattande, sjungande bilresa var vi framme på parkeringen utanför linneas lägga. Helgen innehöll en dag på stan, film, tedrickande, tacomiddag, vin, dans på frimis, promenad från efterfest, top modell mer te, kortspel och självklart en hel del kramper i magen efter all skratt. I söndags vid fem hade vi packat ihop våra saker och var redo för hemfärd. Sorgligt. Men som vi alltid säger, inget hej då. vi ses igen!